Συγχωνεύονται travelplanet24 και airtickets

Συγχωνεύονται τα δύο μεγάλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, travelplanet24 και airtickets.Στη νέα εταιρεία θέση Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει οΦίλιππος Μπρίνκμαν, CEO της Travelplanet24 και ο Δημήτρης Κοντογέωργος, πρόεδρος και ιδρυτής της airtickets, θα λάβει τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η travelplanet24.com είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια και ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Το διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο ιδρύθηκε στις 8 Απριλίου του 2005 από τους Philipp Brinkmann και Kristof Keim, δύο νεοεισερχόμενους επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία της στην Ελλάδα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2005 και η ιστοσελίδα της βγήκε «ζωντανά» στο διαδίκτυο στις 28 Απριλίου του 2006.

Η airtickets.gr ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2000 και υπήρξε η πρώτη ταξιδιωτική επιχείρηση στην Ελλάδα που ουσιαστικά επένδυσε στο online travel.

Επιπλέον, δραστηριοποιείται σε πέντε ακόμη μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας αλλά και στην Ινδία.

businessnews.gr