ΕΒΕΘ: Εκδήλωση- συζήτηση για τις μεταρρυθμίσεις και την απασχόληση σήμερα


"Μεταρρυθμίσεις- απασχόληση- ανάπτυξη" είναι το θέμα της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Ινστιτούτο Οικονομικής Πολιτικής & Δημόσιας Διακυβέρνησης του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, στις 18.00, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Η εκδήλωση- ανοιχτή συζήτηση αναμένεται να εξελιχθεί σε έναν πρακτικό διάλογο διακεκριμένων τεχνοκρατών με τους πολίτες για τα προβλήματα, τους στόχους, τα απαραίτητα εργαλεία και τις συλλογικές δράσεις.

Ομιλητές θα είναι οι: Γιώργος Κυριάκος, Ειδικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης, πρώην Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων & ΔΕΚΟ του υπουργείου Οικονομικών, η Βενετία Κουσία, Μέλος της Συντονιστική Επιτροπής του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης και Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Manpower Group, ο Παναγιώτης Κανέλλης, Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και ο Γιάννος Γραμματίδης, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής και Δημόσιας Διακυβέρνησης. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση -στην οποία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής- θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ: τηλ. 2310 370.132