ΕΒΕΘ: Εκδήλωση με θέμα "Στρατηγικές επιχειρηματικής επιτυχίας στην οικονομική κρίση" στις 21 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

«Στρατηγικές επιχειρηματικής επιτυχίας στην οικονομική κρίση», είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνουν, στη Θεσσαλονίκη, τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το ALBA Graduate Business School. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Αξαρλόγλου, Αντιπρύτανη Εκπαίδευσης Στελεχών στο ALBA Graduate Business School. 

Όπως θα τονιστεί από τον ομιλητή, στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, της δραματικής συρρίκνωσης των επιχειρηματικών κερδών και της μείωσης των θέσεων εργασίας, υπάρχουν επιχειρήσεις που αναπτύσσονται γρήγορα, κερδοφορούν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. «Ποιες, όμως, επιχειρηματικές πρακτικές ακολουθούν αυτοί οι ‘’κρυφοί πρωταθλητές’’ και τι μπορεί να διδαχθεί κανείς από την επιχειρηματική τους επιτυχία;». Σ΄ αυτό το ερώτημα θα επιχειρήσει να απαντήσει ο κ. Αξαρλόγλου, ο οποίος μετά το πέρας της ομιλίας του θα συζητήσει με το κοινό. 

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132) ως τις 20 Μαρτίου 2013. H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.