Συνέδριο «Southeast Europe Business Forum» στις 22-23 Νοεμβρίου

Περισσότεροι από 350 φορείς και επαγγελματίες από την Τουρκία και ταΒαλκάνια θα συγκεντρωθούν στο συνέδριο «Southeast Europe Business Forum (SEEBF)», που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 22-23 Νοεμβρίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει την επαγγελματική δικτύωση ανάμεσα σε εταιρείες των Βαλκανίων. Η εκδήλωση αποτελεί κοινή πρωτοβουλία σημαντικών φορέων από την Αλβανία, τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία.

Οκτώ παράλληλες συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε 5 βασικές ενότητες και συγκεκριμένα Ενέργεια και φυσικοί πόροι, Δίκτυο Μεταφορών, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, Πράσινες Επιχειρήσεις και Εφοδιαστική Αλυσίδα Γεωργικών Προϊόντων.

Κορυφαίοι επενδυτές και διευθυντικά στελέχη Εθνικών Φορέων Προώθησης Επενδύσεων θα συμμετάσχουν σε μια συζήτηση γύρω από την «Επιχειρηματική Δραστηριότητα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη - Από την σκοπιά των επενδυτών», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2012 μετά την έναρξη της εκδήλωσης.

Ανάμεσα στους επισήμους που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο συνέδριο είναι ο κ. Taner Yıldız, Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, ο κ. Nickolay Mladenov, Υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας; η κα. Liliyana Pavlova, Υπουργός Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Βουλγαρίας, ο κ. Ivaylo Moskovski, Υπουργός Μεταφορών, Πληροφοριακών Συστημάτων και Επικοινωνιώντης Βουλγαρίας, η κα. Evgenia Haritonova, Υφυπουργός Οικονομικών, Ενέργειας και Τουρισμού της Βουλγαρίας, ο κ. Octavian Calmic, Υφυπουργός Οικονομικών της Μολδαβίας.

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις και τους φορείς που θα συμμετάσχουν στις συνεδρίες που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του συνεδρίου είναι: Πρακτορεία προώθησης επενδύσεων από τη Βουλγαρία και την Ερζεγοβίνη, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, Heidelberg Cement Group (Βοσνία και Ερζεγοβίνη), Jeanci Group (Σερβία), Road Infrastructure Agency (Βουλγαρία), Communications Regulation Commission (Βουλγαρία), Agency for Electronic Communication and Postal Services (Μαυροβούνιο), Dutch Board of Agro Logistics (Ολλανδία), Mirabaud &CIE (Ελβετία), Global Ports Holding (Τουρκία), Dunapack Rodina JSC (Βουλγαρία), Paraflow Communication (Βουλγαρία), καθώς και πολλές άλλες επιχειρήσεις και φορείς.

voria.gr