Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Συμμετοχή στην "Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου και στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στηρίζοντας τις προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι δράσεις θα διαρκέσουν 7 ημέρες, από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2012, στα πλαίσια δράσεων με βασικό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης.

Διαβάστε την επίσημη επιστολή του Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποδέχεται την πρόταση και συμμετέχει στον εορτασμό της «Ευρωπαικής Εβδομάδας Κινητικότητας» από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2012, στα πλαίσια δράσεων με βασικό στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας.

Μεταξύ των εκδηλώσεων και εν γένει των δράσεων που προγραμματίζονται την εβδομάδα αυτή, περιλαμβάνεται και η ημερήσια πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, με παράλληλες εκδηλώσεις, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα, η οποία συμπίπτει με τον εορτασμό της «Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου».

Με στόχο την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής της πόλης μας, την στήριξη των επιχειρήσεών μας, καθώς και την υποστήριξη της καταναλωτικής κίνησης με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αλλά και, κυρίως, την τόνωση της ψυχολογίας των καταναλωτών
ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΚΑΛΕΙ τις εμπορικές επιχειρήσεις του ιστορικού κέντρου της πόλης μας να συμμετέχουν στον εορτασμό της «Ευρωπαικής Εβδομάδας Κινητικότητας» και στον εορτασμό της «Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου», με ένα «2ήμερο ΕΙΔΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ», την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2012.

Ταυτόχρονα, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, που προγραμματίζεται η ημερήσια πεζοδρόμηση του κέντρου της πόλης μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΚΑΛΕΙ τις εμπορικές επιχειρήσεις να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΕΣ έως τις 8 το βράδυ, φροντίζοντας, παράλληλα, να δώσουν μια ευχάριστη και γιορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά μας, συμμετέχοντας δυναμικά στη γιορτή.

Για μια ανθρώπινη πόλη, για μια ανοιχτή αγορά, για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, συμμετέχουμε ενεργά και λέμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στα δεινά που βιώνουμε.